Serbia

FOCUS Computers d.o.o.

FOCUS Computers d.o.o. Beograd je vodeća firma u Srbiji za prodaju Autodesk baziranog softvera namenjenog građevinarstvu. Pored standardnih Autodesk aplikacija (AutoCAD, Civil 3D, Revit ...) u ponudi imamo i specijalizovane aplikacije za projektovanje i izradu tehničke dokumentacije u niskogradnji (geodezija, saobraćajnice, infrastruktura ...) i u visokogradnji (mostogradnja, zgradarstvo, geotehnika i tuneli, detalji konstrukcija ...). U ovim oblastima uspešno sarađujemo i predstavljamo na našem tržištu firme: CGS Plus – Slovenija, StudioARS – Hrvatska, SOFiSTiK – Nemačka, FIDES – Nemačka, Graitec – Francuska.

Firma je osnovana 1996.g, 1997.g. potpisan je prvi Ugovor sa Autodesk-om, a od 2000.g. se specijalizovala za građevinarstvo. Trenutno smo u Srbiji firma sa najkompletnijom ponudom softvera za građevinsko projektovanje, a naši inženjeri pored softvera i hardvera korisnicima mogu da obezbede odgovarajuću obuku i konsalting. Naš cilj je da ostanemo vodeća firma u oblasti građevinskog softvera na teritoriji Srbije i da našim brojnim sadašnjim i novim korisnicima ponudimo kvalitetna integralna rešenja.

FOCUS Computers d.o.o.
Gradski park 2, Zemun
11080 Belgrade, SERBIA
Tel. : +381 11 3771 543
Contact : Duško DIMITRIJEVIC
Email : dusko@fin.rs
Webpage : www.focus-computers.rs

ADVANCE CONCRETE

Advance Concrete® je namenjen konstruktivnim inženjerima i tehničarima koji zahtevaju profesionalan i jednostavan 3D softver za automatizaciju izrade crteža, specifikacija materijala i NC fajlova. Advance Concrete drastično uvećava produktivnost i kvalitet crteža i umanjuje moguće greške. Perfektno integrisan u AutoCADu, Advance Concrete ubrzava fazu projektovanja (za jednog ili više korisnika) nudeći veliku bazu konstruktivnih i armiranih elemenata. Generiše sve radioničarske crteže uz pomoć inteligentnih alatki za crtanje - automatski kontroliše dimenzije, simbole i izgled crteža. Advance Concrete je deo GRAITEC konstruktivnog softverskog rešenja i automatizuje kompletan proces projektovanja, detaljisanja i fabrikacije objekata.


 

ADVANCE STEEL

Advance Steel® je namenjen konstruktivnim inženjerima i tehničarima koji zahtevaju profesionalan i jednostavan 3D softver za automatizaciju izrade crteža, specifikacija materijala i NC fajlova. Advance Steel drastično uvećava produktivnost i kvalitet crteža i umanjuje moguće greške. Perfektno integrisan u AutoCADu, Advance Steel ubrzava fazu projektovanja (za jednog ili više korisnika) nudeći veliku bazu „pametnih“ objekata, automatskih veza i specifičnih alatki za kreiranje standardnih čeličnih konstrukcija, stepenica, ograda i drugih čeličnih elemenata. Advance Steel automatski generiše sve radioničarske crteže uz pomoć inteligentnih alatki i kontroliše dimenzije, oznake i sve potrebne poglede. Advance Steel je deo GRAITEC konstruktivnog softverskog rešenja i automatizuje kompletan proces projektovanja, detaljisanja i fabrikacije objekata.


 

ADVANCE DESIGN

Advance Design® je namenjen statičarima koji zahtevaju profesionalan i jednostavan FEM softver za simulaciju i optimizaciju projekata. Advance Design sadrži: jednostavan modul za modeliranje, automatsko generisanje opterećenja i kombinacija, moćan FEM solver (statika, dinamika, time-history, nelinearnosti, izvijanje, velike deformacije...), detaljne wizarde za projektovanje betonskih i čeličnih elemenata po Eurokodu, efikasan pregled rezultata i automatske generatore izveštaja. Advance Design automatski ažurira sve izveštaje i grafikone kada dođe do promena u modelu. Advance Design je deo GRAITEC konstruktivnog softverskog rešenja.

GRAITEC GROUP 2017 At GRAITEC we take privacy seriously. Please read our privacy policy.