GRAITEC Benelux nieuws
GRAITEC Benelux nieuws Evenementen

26/7/2004
Beicon Engineering kiest voor Advance Staal


De firma Beicon Engineering B.V. heeft recentelijk besloten om naast Strucad nu ook Advance Staal te gaan toepassen voor het 3D ontwerpen, en tekenen van staalconstructies. Naast het genereren van tekeningen is de door Beicon Engineering aangeschafte licentie tevens in staat om direct NC bestanden aan te maken.

Beicon Engineering B.V. is een Ingenieurs- en Adviesbureau voor staal, beton en bouwkunde. De hoofddiscipline is staal in de ruimste zin van het woord.

Alle medewerkers hebben gemiddeld 25 jaar ervaring in het tekenen en berekenen van staalconstructies, van licht tot zwaar. Zo hielden zij zich destijds veelal bezig met centrales, ketelstatieven, chemische plants enz., maar aangezien dit soort projecten niet meer zoveel voorkomen doet men nu ook veel pijpenbruggen met bordessen, ladders en leuningwerk, hallen en alle lichtere staalconstructies. Ook is er een ruime ervaring aanwezig in het engineeren van bruggen o.a. de spoorbrug van Dordrecht, draai- en basculebruggen in Tilburg en Dokkum.


GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie