GRAITEC nieuws
GRAITEC nieuws Evenementen

9/3/2007
Benelux : Graitec en Technosoft hebben een strategische overeenkomst gesloten


Benelux: GRAITEC en Technosoft hebben een strategische overeenkomst gesloten

Parijs, 2 februari 2007 - GRAITEC, een grote wereldwijde ontwikkelaar van reken- en tekensoftware heeft aangekondigd dat zij een overeenkomst hebben gesloten met Technosoft B.V., een Nederlands bedrijf met een leidende positie in de AEC markt. De samenwerkingsovereenkomst, door beide bedrijven op 30 november 2006 ondertekend, geeft Technosoft B.V. het exclusieve dealerschap voor Advance® Beton en Advance® Staal in de Benelux.

Technosoft is al bijna 30 jaar full-service ICT leverancier en heeft een leidende positie in de AEC markt met haar state-of-the-art reken/teken ontwerp software. Tevens levert Technosoft projectmanagement software, systeem- en netwerkbeheer, trainingen en supportdiensten, betonprefab CAD/CAM software, IT infrastructuur en advies. Technosoft is gevestigd te Deventer en heeft 60 mensen in dienst in Nederland en in Europa.

Om maximale efficiency te garanderen voor de support van haar Advance klanten, opereren de technische consultants van GRAITEC in nauwe samenwerking met het Technosoft B.V. team. Technosoft heeft voor Advance Solutions een goed georganiseerde hotline en klantenservice opgezet.

"GRAITEC past goed in onze strategie om onze AEC klanten de beste oplossingen te leveren om hun eigen strategie te realiseren. Onze klanten zijn zeer bewust van wat zij wel en niet nodig hebben. Alvorens wij tot samenwerking met GRAITEC zijn overgegaan, hebben wij hen gevraagd wat zij hiervan vonden en zij reageerden zeer positief op onze beslissing. Dus, zowel klant als leverancier is het eens over deze stap. Zo moet het altijd gaan", aldus Haico Sterk, algemeen directeur van Technosoft B.V.

"Wij zijn er van overtuigd dat deze samenwerking ons zal helpen om, op korte termijn, een succesvolle onderneming te realiseren in Nederland en in Vlaanderen. Technosoft B.V. heeft zeker de expertise, infrastructuur en alle benodigde mogelijkheden om onze klanten in dit deel van de wereld beter te bedienen", zegt Thierry Lamidieu, COO, GRAITEC.

Voor meer informatie, neem contact op met :

GRAITEC SA
Christine Gabillot
10bis Burospace
91572 BIEVRES Cedex
France
Tel: +33 (0)1 69 85 56 22
E-mail: christine.gabillot@graitec.com
Internet: www.graitec.com
TECHNOSOFT B.V.
Rob REKERS
Keulenstraat 9 7418 ET Deventer
PO Box 2055 7420 AB Deventer
The Netherlands
Tel : 0031(0)570682900
E-mail: rekers@technosoft.nl
Internet: www.technosoft.nl
 

GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie