GRAITEC Benelux nieuws
GRAITEC Benelux nieuws Evenementen

28/6/2006
Graitec Benelux wederom op Nationale Staalbouwdag


HOOFDDORP- 30 juni 2006 - Op donderdag 12 oktober staat GRAITEC Benelux wederom op de Nationale Staalbouwdag 2006. De Nationale Staalbouwdag 2006 is het informatieve en informele trefpunt voor iedereen die betrokken is bij het opdracht geven, ontwerpen en bouwen met staal. GRAITEC Benelux manifesteert zich voor de vierde keer in een rij in het CineMec te Ede. De stichting Bouwen met Staal organiseert de Nationale Staalbouwdag 2006 in samenwerking met het CineMec.

Nationale Staalbouwdag
De Nationale Staalbouwdag 2006 is méér dan zomaar een dagje uit. Binnen een dag krijgt u overzicht en inzicht in de laatste ontwikkelingen binnen de staalbouw en de nieuwste producten en diensten voor de staalbouw. En dat alles onder één dak: Infotainment Center CineMec, direct aan de A12 in Ede.

Programma
De Nationale Staalbouwdag 2006 biedt u een dagvullend programma met onder andere bedrijfspresentaties, workshops, entertainment en de uitreiking van de Studenten Staalprijs 2006. GRAITEC Benelux is aanwezig op deze dag en zal mede een symposium geven. Het thema van deze symposium luidt: 'Integraal ontwerpen, analyseren en produceren met Advance'. Verder geeft GRAITEC Benelux demonstraties van het Product Advance - Staal 6.1.


GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie