GRAITEC nieuws
GRAITEC nieuws Evenementen

15/5/2006
DSC CAD / CAM-Technologien GmbH heeft de bedrijfsnaam veranderd in GRAITEC GmbH

Bièvres, 15.05.2006, GRAITEC SA, Ontwikkelaar van ingenieursoplossingen voor de constructieve bouw, maakt de nieuwe naam van haar dochteronderneming DSC CAD / CAM-Technologien GmbH bekend: GRAITEC GmbH.

Grupul GRAITEC: Programe CAD si de analiza pentru constructii

Al meer dan 20 jaar heeft DSC zich bezig gehouden met het ontwikkelen en distribueren van CAD oplossingen als SDDP en HyperSteel (nu Advance Staal: modeleren en details aanbrengen, gebaseerd op AutoCAD. DSC was een van de grootste leveranciers van CAD oplossingen voor de staal constructie in Duitsland. Toen DSC toegevoegd werd aan de GRAITEC Groep, vergrootte zij haar productenlijn met de succesvolle 3D CAD Advance Beton suite. Verder is het ontwikkelingsteam verviervoudigd voor Advance Staal.

Als een logisch gevolg en bijkomende stap van het samengaan met de GRAITEC Groep en in de richting van verdere uitbereiding van de productlijn, besloot DSC haar naam te veranderen in GRAITEC GmbH.

Met het hoofdkantoor in Karlsruhe, heeft GRAITEC GmbH dochterondernemingen in Erding en Oberhausen plannen om nog meer dochterondernemingen te openen. GRAITEC GmbH heeft een bekwaam team van 15 specialistische pilot klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland om haar productiviteit aanmerkelijk te vergroten.

Het hoofdkantoor van de GRAITEC Groep zit in Bièvres, nabij Parijs. GRAITEC ontwikkelt constructie en rekensoftware voor de bouw. Met de productlijn: Advance - Staal; een gedetailleerde professionele software oplossing voor staalconstructie, gebaseerd op AutoCAD en met de lancering van Effel Advanced, werd GRAITEC de enige ontwikkelaar ter wereld die een complete reeks van volledig gecombineerde en geïntegreerde producten aanbiedt, op het gebied van ontwerpen en detailleren van staalconstrcties en gewapend beton constructies. Het ontwikkelingsteam van de GRAITEC Groep bestaat uit 70 ingenieurs en programmeurs. GRAITEC's hoge kwaliteit software oplossingen zijn internationaal erkend en geeft gebruikers de mogelijkheid complexe projecten op te zetten, zoals de 'New Fair Milano', de 'Golden Terraces' in Warschau, de 'Metro' in Cairo en het 'Stade de France' in Parijs.GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie