GRAITEC nieuws
GRAITEC nieuws Software nieuws

2/2/2006
Versie 6.1 van Advance Staal is CIS/2 compatibel


Hoofddorp, 7 April 2006 – Versie 6.1 van Advance - Staal is CIS/2 compatibel.

« Het CIS/2 uitwisseling formaat is ontwikkeld om probleemloos informatie uit te wisselen tussen software producten van verschillende leveranciers met als doel de informatiestroom te optimaliseren tussen partners die betrokken zijn bij de planning, modellering, ontwerp en fabricage van constructief staal. » (zie www.cis2.org).

De nieuwe versie 6.1 van Advance - Staal is volledig compatible met de laatste CIS/2 standaard. Met deze interface kan Advance eenvoudig model informatie uitwisselen met alle CIS/2 compatibele producten. Advance kan als hoogwaardige modelleer applicatie de hoeksteen vormen tussen analyse, productie en planning oplossingen door het elimineren van het opnieuw invoeren van data en het reduceren van potentiële fouten.
Versie 6.1 van Advance - Staal is CIS/2 compatibel
Versie 6.1 van Advance - Staal is CIS/2 compatibel

GRAITEC heeft, in haar streven om haar producten verder te optimaliseren,de laatste maanden intensief samengewerkt met het CIS/2 team (AISC/Georgia Tech) om Advance - Steel te testen en te certificeren naar de standaard. De officiële CIS/2 web site http://www.bc.gatech.edu/ geeft een lijst van alle leveranciers die gecertificeerd zijn voor het uitwisseling formaat. Advance heeft succesvol diverse compatibiliteit testen doorstaan en is nu gecertificeerd als product. 2 test bestanden zijn beschikbaar als download bestand om de uitwisseling compatibiliteit te valideren. (Zie bijgevoegde afbeeldingen).

> Beschikbaarheid: Nieuw voor versie 6.1
> Prijs: Standaard in Versie 6.1 (geen extra kosten)

GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie