GRAITEC nieuws
GRAITEC nieuws Software nieuws

2/11/2005
Advance - Beton serie 6.1. is verkrijgbaar!


Advance - Beton serie 6.1 is beschikbaar !

De nieuwe versie 6 verbetert de productiviteit bij ingenieursbureaus met 150 nieuwe functies. Ze legt de nadruk op de verbetering en de nauwkeurigheid van tekeningen alsook op wapenings functionaliteiten, met name 3D-wapening (3D-overzichten, 3D-staven) en een beter beheer van netwapeningen. Hier een selectie van nieuwe of verbeterde functies:

 MODELLERING: hellende kolommen, trappen (met parametrische wapening), openingen en     uitsparingen in de balken, balk- en wandbeëindigingen, nieuw beheer van hoogtemeting,     automatisch beheer van layernamen volgens standaarden.
Residentie « Rozentuindreef » via het studiebureau EBS
Residence « Allées de la Roseraie » door ingenieursbureau EBS
Advance - Beton serie 6.1. is verkrijgbaar !
 WAPENING: 3D- wapeningsstaven (spiraal, stoelen…), het plaatsen van staven vanuit vormcode     catalogi, talrijke verbeteringen m.b.t. netwapeningen (automatische plaatsing, beheer en     optimalisering van het knipverlies, verbetering van de weergave…), nieuwe parametrische     wapeningsstijlen, globale 3D-visualisering van de wapening, talrijke aanpassingen m.b.t.     verlopende staven, de staafnummering en de materiaallijsten…
 SNEDEN EN AANZICHTEN: verbeterd beheer, betere weergave van berekende sneden,     automatische plaatsing van symbolen en annotaties op de sneden, verbeterd beheer van de     teksthoogtes afhankelijk van de schaal, automatische creatie van documenten vanaf een selectie     van sneden (bekisting / wapening), automatische update en printen van documenten sets…

Advance - Beton serie 6.1. is verkrijgbaar !


Interview met Nicolas LENOIR, Advance-gebruiker bij ingenieursbureau BECOFER:
« De koppeling met het berekeningspakket Arche en de nieuwe « parametrische » wapeningsstijlen, doen ons kostbare tijd winnen voor onze projecten in gewapend beton ».Advance - Beton serie 6.1. is verkrijgbaar !


GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie