GRAITEC nieuws
GRAITEC nieuws Evenementen

5/10/2005
GRAITEC aanwezig op BATIMAT 2005


GRAITEC aanwezig op BATIMAT 2005


Zoals elke 2 jaar zal, GRAITECaanwezig zijn op BATIMAT, van 7 tot 12 november 2005 in Parijs Porte de Versailles (Hall 5/1, stand C11).

Alle recente innovaties zullen voorgesteld worden op een reuzescherm, met demonstraties van 15 à 20 minuten per product. U kunt zo ook snel de nieuwigheden ontdekken.
Moest u meer tijd voor ons hebben, dan zullen onze ingenieurs met plezier op uw vragen antwoorden en u gedetailleerd de innovaties presenteren die u interesseren.

De ontwikkelaars van de softwarepakketten zullen ook aanwezig zijn. U kunt hen uw opmerkingen en suggesties meedelen !

Nieuwigheden BATIMAT 2005

BATIMAT 2005 : Effel Advanced
Effel Advanced : vereenvoudigde modellering, mesher en solver van nieuwe generatie, grafische uitvoeringen en geautomatiseerde berekeningsverantwoordingen, uitvoeringsscenario's van resultaten... Alle onderdelen werden verbeterd voor de nauwkeurigheid van uw studies !
 
BATIMAT 2005 : Arche, Effel, Melody
Arche, Effel en Melody - versie 14.1 : het uitvoeren van controles op de lokale stabiliteit van de elementen en beheer van de wanden vlaggen in Arche Structuur, rekening houdend met steeds nauwkeurigere constructieve beschikkingen in de modules, van wapening, vereenvoudigd beheer van PRS, automatische berekening van de gevolgen op de betonwanden die voor Effelworden gewapend en aardbevingsberekening in Melody… ziehier een kort overzicht van de nieuwigheden van versie 14.1. U kunt er meer over te weten komen op onze stand !
 
BATIMAT 2005 : Nouveau module KP1 Poutre
Nieuwe module « KP1 Balk » : Selecteer een balk in Arche Structuur en klik op het nieuwe icoontje « KP1 Balk » : U regenereert onmiddellijk de geometrie en de lasten. U hoeft enkel nog de voorfabricatiefabriek te kiezen die het dichtst bij de site is, door enkele bijkomende hypotheses aan te duiden (b.v.: stutten) en de voorafmeting (sectie, gewicht, reactie mbt steunen) van de voorgespannen balk gebeurt in enkele seconden !
   
BATIMAT 2005 :Advance – Beton serie
Advance – Beton serie – versie 6.1 : met versie 6.1 wordt de nadruk gelegd op de nauwkeurigheid en het overzicht van de tekeningen. Ze vergroot aanzienlijk het de modelleringsmogelijkheden en heeft talrijke ontwikkelingen voor het versnellen van de wapeningsproductie !
   
BATIMAT 2005 : Advance - Staal serie
Advance – Staal serie – versie 6.1 : deze nieuwe versie heeft talrijke ontwikkelingen en beantwoordt aan vragen van timmermannen en de meest veeleisende studiebureaus. Een doorslaggevend element is de kwaliteit en het automatiseren van de productieplannen. Eveneens een belangrijke innovatie is de integratie van een montageberekeningsmotor voor de lopende montages !


GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie