Nederland en BelgiŽ (Nederlandstalig)
GRAITEC Partners in The Netherlands and duch speaking Belgium, GRAITEC, Technosoft, Autodesk Technosoft
 

Met Technosoft® zijn wij ruim 30 jaar actief op het gebied van softwareontwikkeling. Binnen onze thuismarkt Nederland realiseren we vanuit Deventer een sluitende landelijke dekking. Internationaal zijn we actief in de Benelux en de DACH regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland), maar ook wel eens elders binnen Europa of daarbuiten. Wat dat betreft kent de wereld voor ons geen grenzen.

AEC Markt (Architecture, Engineering, Construction)

Wij ontwikkelen en distribueren software voor markten en gebruikers, die zich onderscheiden door een hoge kennisintensiteit. Zo zijn wij bijvoorbeeld in Nederland al ruim 10 jaar marktleider in softwaregebruik binnen de ontwerpfase in bouwconstructie-berekeningen. Ook de Nederlandse prefab beton industrie komt voor software oplossingen in productie en logistiek doorgaans bij Technosoft terecht. Daarnaast is Technosoft een belangrijke speler op het gebied van standaard en/of maatwerk ontwerpsoftware in tekentoepassingen. In de kern gaat het om de meest effectieve toepassing van ICT ten behoeve van de meest uiteenlopende productie-uitdagingen in deze markt. We hebben ruim 1100 klanten.

Aanpak, service en nazorg

Een kenmerkend onderscheidend aspect aan het werken met Technosoft is volgens onze klanten onze no-nonsense benadering. We zijn concreet, degelijk, to the Point. Zo komen we over en dat is ook wat u krijgt. Onze continue kwaliteitsmeting qua helpdesk/support diensten scoort al jaren minimaal méér dan 80% “goed” en méér dan 95% “voldoende”. We zijn daar trots op, maar we zouden het niet voor minder doen: Zaken doen met Technosoft levert fundament. Fundament onder uw ICT.

Technosoft BV, Deventer

Postadres: Postbus 2055, 7420 AB Deventer
Bezoekersadres: Keulenstraat 9, 7418 ET Deventer

E-mail: sales@technosoft.nl
Internet: www.technosoft.nl
   
Telefoon: 0570-682900
Fax: 0570-682999
Helpdesk: 0570-682968 support@technosoft.nl

Autodesk Authorised Developer
 
  Advance Concrete : Gewapend beton ontwerpsoftware     Advance Steel: Staaldetailleringssoftware voor AutoCAD

Advance Concrete is speciaal ontworpen voor ingenieurs en constructieve ontwerpers die een volledig en gemakkelijk te gebruiken softwarepakket zoeken dat volledig in AutoCAD® is geïntegreerd, om al hun beton tekeningen te produceren.
 

Advance Steel voor professionals die staalconstructies ontwerpen. Bureaus die detailleren, en staalconstructiebedrijven die een uitvoerig en volledig geïntegreerd pakket in AutoCAD® nodig hebben. Advance is betaalbare interactieve software die het volledige ontwerpproces (het detailleren, de overzichtstekeningen, de diverse rapporten) automatiseert, en NC productiegegevens produceert.

Advance Concrete : Gewapend beton ontwerpsoftware

Advance Steel: Staaldetailleringssoftware voor AutoCAD
 
GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie