Sports center
Suceava, Romania

Sports center, Suceava, Romania

Sports center
Software used: Advance Design
Location: Suceava, Romania

Design offices:
    Ideal Proiect, Suceava
    Ro Design Studio, Iaşi

Project description:
Structure: basement, ground floor, 2 levels
The building is made with reinforced concrete frames with two staircases providing access from the basement to the terrace.
Given the height of the building and the ground features, the solution used was a network of reinforced concrete beams.
The roof is made from laminated wood, supported by 4 main beams, measuring 16 x 100 cm. The beams start from the reinforced concrete column, which is 80cm in diameter.

Sports center, Suceava, Romania

Sports center, Suceava, Romania

Sports center, Suceava, Romania

Sports center, Suceava, Romania

Sports center, Suceava, Romania