GRAITEC Soft Access
GRAITEC Soft Access GRAITEC Soft Access

Een online berekeningsruimte … op de website van GRAITEC !

 

Via GRAITEC Soft Access wordt u voorgesteld aan online berekeningstools die u meteen vanaf de GRAITEC-website kunt raadplegen.  

Om te beginnen hebben we een rekenmachine online gezet van doorlopende balken waarmee u de geometrie van de balk (aantal travees, secties, inklemmingsvoorwaarden), de belasting (puntbelastingen, indelingen, trigonalen, puntspannen …) kunt bepalen en in reële tijd de spanningskrommingen (buigingsmomenten en scherpe belastingen) net zoals het diagram van de vormwijziging van de balk kunt visualiseren.

Het spreekt voor zich dat deze tool niet vergelijkbaar is met een softwarepakket van een hoogstaand niveau zoals de module “Balk” van Arche. Het gaat om een eenvoudige, doeltreffende en vooral … toegankelijke rekenmachine die u vanaf elke computer met internet kunt raadplegen. Wij hebben ervoor gekozen om deze tool publiekelijk, gratis en zonder abonnement ter beschikking te stellen. De analyse van deze verbindingen zal er toe bijdragen dat we onze keuzes met betrekking tot de integratie van onze toepassingen van de professionele berekeningsstructuur en de CAD met het Internet kunnen plaatsen.

Wij wensen u een prettig gebruik en aarzel zeker niet om ons uw opmerkingen mee te geven!

Gedurende verschillende maanden hebben we een online-toegang voorgesteld voor Arche en Effel. Deze oplossing, die technisch operationeel is (onder voorbehoud van analoge verbindingen) heeft niet genoeg weerklank gekregen om deze op de markt te plaatsen van een technologie die nog zeer duur is.
 
ePCCalc : GRAITEC gratis toepassing voor de berekening van doorlopende balken

ePCCalc : GRAITEC gratis toepassing voor de berekening van doorlopende balken

GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie