GRAITEC heeft educatieve pakketten
GRAITEC : speciale onderwijssoftwarepakketten GRAITEC : Bijzondere lage prijzen voor educatieve softwarepakketten

Leraren, studenten... GRAITEC heeft speciale pakketten aan uitzonderlijke prijzen gecreëerd om u in het onderwijs en tijdens uw studie te steunen.

 

Geef uw studenten adequate kennis van een hoge kwaliteit CAD/Analysepakket, en geef hen die "meerwaarde" die ze nodig hebben wanneer ze voor hun eerste job gaan solliciteren! GRAITEC biedt het onderwijs verschillende softwarepakketten aan: "rekensoftware", "betonconstructies ontwerpen" en "staalconstructies ontwerpen". Neem contact op met GRAITEC voor meer informatie zodat u voordeel kunt halen uit dit uitzonderlijke onderwijstarief.

Onderwijssoftware
 
Onderwijssoftware van GRAITEC
GRAITEC wordt al gedurende vele jaren regelmatig gevraagd voor het geven van seminars. Francis GUILLEMARD, GRAITEC CEO, onderwijst constructieve dynamica en gewapend beton op universitair niveau. Onze techniekafdeling werkt ook mee rond universiteitsprojecten m.b.t. de software van Arche, Effel en Advance. Voor meer informatie neemt u best contact op met uw lokale GRAITEC-vertegenwoordiger.
 
Exclusief CAD- en analysesoftwarepakket speciaal voor studenten
GRAITEC heeft een exclusief pakket speciaal voor studenten ontwikkeld die op CAD en analysesoftware willen oefenen, om zich zo op hun professionele carrière voor te bereiden. Dit pakket kan door studenten voor hun techniekprojecten in de werkomgeving van hun studies worden gebruikt.* Neem contact op met GRAITEC voor meer informatie over dit studententarief.
* de voorwaarden zijn niet voor commercieel gebruik van toepassing.
GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie