GRAITEC stelt Advance voor als een volledig geintegreerde oplossing voor Staal detaillering en Gewapend beton ontwerp

Advance Steel : Professionele staaldetailleringsoplossing. Advance - Beton serie : Professionele Gewapend beton ontwerpsoftware.


Advance is het resultaat van jarenlang investeren en ontwikkelen. Het werd speciaal voor ingenieurs en constructieve ontwerpers ontworpen die uitvoerige en eenvoudig te gebruiken software zoeken, welke volledig geïntegreerd is binnen AutoCAD®. Met Advance profiteert u van een efficiënt softwarepakket voor zowel beton en staal.

Staal of gebouwen in gewapend beton kan met Advance serie getekend
Advance is geintegreerd in GRAITEC CAD/CAE softwareoplossing en is daarvoor verbonden met de constructie-analysesoftware, Arche en Effel.

Advance versnelt het ontwerpen van beton constructies, omdat het volledig binnen AutoCAD geïntegreerd is. Het heeft een brede waaier van specifieke functies voor het modelleren en het genereren van tekeningen.
Advance wordt aangeboden in twee pakketten: Advance Concrete en Advance Steel.

Advance - Beton serie : Professionele Gewapend beton ontwerpsoftware.  Advance - Beton serie : Professionele Gewapend beton ontwerpsoftware.   Advance Steel : Professionele staaldetailleringsoplossing.  Advance Steel : Professionele staaldetailleringsoplossing.

Advance Concrete
Advance Concrete haalt het meeste uit uw AutoCAD dankzij een brede waaier van gemakkelijke functies voor het produceren van bekistings- en wapeningstekeningen.

Advance - Beton serie : Professionele Gewapend beton ontwerpsoftware.
 
Advance Steel
Met Advance Steel kan u gemakkelijk overzichtstekeningen, werkplaatstekeningen, stuklijsten en NC-bestanden produceren. Deze toepassing werkt ook volledig in AutoCAD.
Advance Steel : Professionele staaldetailleringsoplossing.
     
Advance Concrete en Staal serie
Advance Concrete serie

Advance biedt u de flexibiliteit aan om gecombineerde staal- en betonconstructies te creëren. Zo kunt u dan al uw overzichtstekeningen met daarop zowel de beton als staalelementen automatisch produceren. Advance heeft een volledige werkomgeving van bedrijfsspecifieke tools om uw detail-, wapenings- en productietekeningen in recordtijd met de hoogste kwaliteit te produceren.
  Advance Concrete en Advance Steel : een reeks producten die de industriŽle eisen van de staaldetaillering en het ontwerp van gewapend beton omvat
Toegankelijk met AutoCAD 2007 Toegankelijk met ADT 2007 100% AutoCAD® ! Advance gebruikt Object-ARX tot het maximum. Deze geavanceerde Autodesk technologie voorziet gebruikers van professionele objecten zoals balken, kolommen, staven die volledig in AutoCAD® worden geïntegreerd, en waarop de meeste standaardfuncties kunnen worden toegepast (copy, paste, trim, stretch...). Het oorspronkelijke bestandsformaat van de Advance pakketten is een 100% Autodesk DWG bestand, dat met iedere AutoCAD®-licentie bewerkt kan worden.
GRAITEC is ADN lid (Autodesk Developer Network) sinds 1997 en UAR (Unique Application Reseller) sinds 2001.
 
GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie