Advance - Beton serie : professionele oplossing voor Gewapend Beton Gebouw Ontwerp voor AutoCAD

Advance - Beton serie : Professionele Gewapend Beton Ontwerpsoftware voor AutoCAD


Advance Concrete is speciaal ontworpen voor ingenieurs en constructieve ontwerpers die een volledig en gemakkelijk te gebruiken softwarepakket zoeken dat volledig in AutoCAD® is geïntegreerd, om al hun beton tekeningen te produceren.

Advance Concrete : 100% voor gewapend beton constructie ontwerp

Met Advance Concrete, dat volledig in AutoCAD® is geïntegreerd, versnelt u aanzienlijk de initiële ontwerpfase van gebouwen, door ontwerpers en ingenieurs een bibliotheek van betonelementen van het type “drag and drop” aan te bieden (platen, balken, kolommen, muren, funderingen...), openingen (deuren, ramen, sparingen, incassingen...), wapening (staven, haarspelden, beugels, netten...), materialen en standaardsecties.

Zodra het ontwerp volledig is, produceert Advance alle tekeningen d.m.v. een groot aanbod van functies voor het genereren van de doorsneden, maatvoering, symbolen en automatische opmaakfuncties.

 

Advance Concrete genereert alle bouwtekeningen
Advance Concrete : een pakket voor het Constructie-Ontwerp
Advance Concrete heeft ingebouwde geautomatiseerde tools om de 2D-entiteiten van de architect te converteren naar constructieobjecten.

Alle tools worden verstrekt voor een snel en efficiënt ontwerp, maar aanvankelijk is het creëren van een nauwkeurig model belangrijk aangezien Advance later alle overzichts en wapeningstekeningen zal produceren.

Om de constructie te ontwerpen, biedt Advance een grote bibliotheek van betonobjecten aan (muren, kolommen, openingen...). De gebruiker kan automatische Advance tools gebruiken om niet intelligente 2D-entiteiten te converteren naar intelligente Advance Concrete objecten.

Parametrische wapening : Met Advance 5.1 kunt u parametrische wapeningsattributen aan elk object (balk, kolom, openingen...) toewijzen. De gebruiker kan de standaard wapeningssjablonen creëren en hen gemakkelijk met betonobjecten verbinden. De wapeningstekeningen worden dan automatisch gegenereerd!

In Advance kan in 2D of 3D gewerkt worden. Dit hangt af van wat de gebruiker wenst, of van het constructie type dat wordt ontworpen. Advance ondersteunt alle AutoCAD®- basisconcepten- en functies (copy, snap, grippoints, ...).
 
In Advance Concrete genereert de gebruiker snel staven en netten en verdeelt vervolgens automatisch de objecten.Zodra het ontwerp voltooid is, kan de automatische productie van de overzichtstekeningen beginnen: secties, aanzichten, funderingsplannen, isometrische aanzichten, totale of gedeeltelijke snedes...

Dankzij krachtige Advance wapeningstools produceert de gebruiker snel staven en wapeningsnetten, en verdeelt hij dan automatisch de objecten. De software creëert automatisch de buigstaat.

Advance Concrete heeft een reeks van stevige wapeningstools aan boord en creëert automatisch materiaallijsten en staalverhoudingen.

Advance heeft uitgebreide bibliotheken van staven en wapeningsnetten, en biedt de mogelijkheid aan om aangepaste wapeningsobjecten aan te maken en op te slaan. De gebruiker kan alle eigenschappen van staaf- en wapeningsnetten wijzigen.

Advance Concrete versnelt de tekeningafwerking

Om ten slotte de ontwerpproductie te versnellen, biedt Advance een grote selectie van automatisch teken functionaliteit aan:

   Associatieve en dynamische maatvoering
   Interactief plaatsen van symbolen
   Slimme symbolen en annotaties.

Advance past zich aan, aan uw manier van werken!
Advance kan wapeningsobjecten tekenen in:

    AutoCAD 2D-tekeningen
    Aanzichten die vanuit Advance geproduceerd zijn
    Autodesk Architectural Desktop afgeleiden tekeningen

Documentenbeheer in Advance Concrete

Advance vergemakkelijkt de werktekening productie.

   Automatisering van AutoCAD “paperspace”
   Gemakkelijke plaatsen van doorsneden in de werktekening d.m.v. “drag en drop”
   “Views” hebben dynamische eigenschappen: schalen, rotaties
   Revisie controle

Naast de productie van tekeningen, verstrekt Advance ook een volledige stuklijst: volume van het beton, oppervlakte van de bekisting, enz..... element per element.

 

Advance Concrete vergemakkelijkt de productie van papieren tekeningen
Advance biedt een uitgebreid assortiment van studietools aan

Help functies: Advance levert alle hulpmiddelen om de hoofdfuncties snel te beheersen:

  Volledige online-help
   "Wat is het"-functie op elke tool en elk object
   Zelfopleiding op eigen tempo met ingebouwde Advance Concrete       Studieprogramma

Toegankelijk met AutoCAD 2009

Toegankelijk met ADT 2009
100% AutoCAD ! Advance gebruikt de meest recente en krachtige Autodesk technologie: ARX-Object technologie. Deze technologie voorziet gebruikers van professionele objecten zoals balken, kolommen, staven die volledig in AutoCAD® worden geïntegreerd en waarop de meeste AutoCAD®-basisfuncties kunnen worden toegepast (copy, paste, trim, extend...). Het bestandsformaat van Advance Concrete is het zuivere DWG-bestand.

GRAITEC is ADN lid (Autodesk developer Network) sinds 1997
GRAITEC is UAR (Unique Application Reseller) sinds 2001
 

Wanneer u Advance Concrete en Autodesk Architectural Desktop gebruikt, waarborgt dit een versnelde, soepele en consistente ontwerpproductie!

Architecten gebruiken Autodesk Architectural Desktop om de bouwtekeningen en specificaties zoals de muren, de vormen, de esthetica, de omgeving, enz tot stand te brengen, te consolideren en over te brengen.
Tekenbureau's kunnen de ADT-objecten van de architect opnieuw gebruiken en hen direct converteren naar betonobjecten. De automatische Advance-tools analyseren het individuele object, en produceert dan de betontekeningen overeenkomstig lokale standaarden...

Klik om de foto te vergroten
Klik om de foto te vergroten
Tekening van de architec Tekening van de ingenieur
De ingenieurs kunnen het beëindigde project dan terug naar de architecten en/of bouwspecialisten in een standaard DWG-bestand versturen... Dat alles in een mum van tijd!
Advance Concrete en Autodesk Architectural Desktop elimineren het werk dat overbodig is, en verhogen het werkschema tussen architecten en ingenieurs. Als toegevoegde bonus wordt het beheren van een project voordeliger voor beide partijen!
GRAITEC-Groep : CAD en Analyse Software vor de Bowindustrie